0513 - 689180

Druppellader Maanden !

Hallo Allemaal,

  1. Het is voor de meesten onder jullie tijd om de motor netjes gepoetst weg te zetten, dus hier wat tips om goed te stallen.
  2. Daar hoort natuurlijk ook verhoogde bandenspanning bij, voor en achter 0.5 bar hoger gemiddeld dus 2.7 voor en 3.1 achter. Dit doen we omdat de banden langzaam leeglopen, en zodat je in het voorjaar op de juiste spanning wegrijdt. Ook houd de band een mooie ronde vorm aan.
  3. Tank aftanken met BP Ultimate (zeker geen euro 95 !)
  4. Forte I en II erin, conserveert de benzine, en reinigt het gehele systeem in het voorjaar, ook verbrandt het vocht mee.
  5. Dan komt de druppellader aan bod, zoals de titel al zegt, voor een normale motor kun je dan van de Optimate lijn de nr 3 pakken. (Druk op de blauwe tekst voor info op onze webshop.)
    Dan voor de motormuizen met een BMW raden we de Optimate Canbus lader aan inclusief stekker voor in de acc-aansluiting.
  6. Voor de mensen zonder stroom in het hok, hebben we ook een oplossing de Solar lader, dit is een lader met een zonnepaneel.

Je accu is in principe veel te klein om 6 maanden niks te doen, en krijgt dus ook een dikke knoei, als je hem gewoon in de motor laat, gemiddeld gaat met een druppelader een accu tot 3x langer mee. En je hebt de ergernis niet dat je als het dan mooi weer is of niet kan starten of dat je om een nieuwe accu uit moet, die op dat moment natuurlijk net uitverkocht is.

.s er is ook nPog een Optimate 6 te koop (voor hele grote accu’s).Moto Power 1+2 nieuw