0513 - 689180

Onderhoud & Reparatie

Hallo allemaal,

Zoek je een betrouwbaar adres voor onderhoud aan je motor, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Honda, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, BMW, Triumph kan bij ons terecht.
Komt jou merk niet in het rijtje voor? bel dan even voor overleg.  We krijgen motoren uit het hele land door mond op mond reklame.

Ik ben afgestuurd eerste monteur met inmiddels 20 jaar sleutel ervaring,  we gebruiken alleen de beste producten en alles  kunnen we onderbouwen waarom we het gebruiken.  Na een onderhoudsbeurt krijgen we allemaal enthousiaste reacties over het mooier lopen, beter schakelen etc etc. Ook krijg je tips om je motor in zo een goed mogelijke conditie te houdén. Bij een grote beurt wassen en poetsen wij de motor altijd en dat kost helemaal niks, het oog wil ook wat toch.

Schadeherstel
Mocht je onverhoopt een keer schade hebben, wat al erg genoeg is of door een ander aangereden dan kunnen wij van À tm Z de schade opnemen, overleg met de taxateur en eventuele wederopbouw van je motor weer verzorgen. Ook kunnen we de motor natuurlijk ophalen uit depot of bij je thuis.

Aankoopkeuring
Ook verzorgen wij aankoopkeuringen, hierbij lichten we de motor door en kijken of er onderdelen versleten zijn en of er dus kosten aankomen. Hierbij hoort ook een proefrit en daarna een gesprek over de staat van de motor. Daarna kun je met een goed verhaal naar de verkoper en in vele gevalen nog wat van de prijs af halen.

Onze werkplaats is van het open type en je kan dus af en toe een kijkje nemen bij de werkzaamheden aan je motor. Geen geheimen dus !

Opleiding station
Inmiddels leiden wij al een 8 jaar jonge monteurs op die broodnodig zijn elders in het land.

Wij doen dit een op een en met veel plezier. Ook komen er af en toe echt jonge scholieren om te snuffelen en eens te proefen of dit wat voor hun is als roeping.

Want dat is het voor ons een passie ! Op de foto een van de huidige stagelopers.

edo met motor


Leenmotor
Tot slot kun je als je motor brengt voor onderhoud en geen vervoer terug hebt gebruik maken van onze leenmotor tegen betaling van de benzine.

Graag tot snel, kijk ook op onze Facebook album onderhoud voor de vele motoren die voorbij komen.

Met vriendelijke groeten Mikis van Es